Як підібрати потрібний Вам клас ламінату

Як підібрати потрібний Вам клас ламінату
ЛАМІНАТ – сучасний замінник паркету. В якості основи для нього використовують HDF-плиту найвищого ступеня стійкості, на яку нанесений декоративний шар з малюнком, що імітує поверхню з дерева чи каменю. Верхнім захисним шаром є спеціальна зносостійка плівка з меламінової чи акрилової смоли.
ЖИТЛОВІ ПРИМІЩЕННЯКОМЕРЦІЙНІ ПРИМІЩЕННЯ
21 клас

Приміщення, що призначені для тимчасового або нерегулярного використання (гардеробна кімната,  підсобне приміщення)

31 клас

Приміщення, що призначені для тимчасового або нерегулярного використання (приймальня, кімната для переговорів)

  22 клас

Приміщення, призначені для  регулярного, але не дуже інтенсивного  використання (спальна, дитяча кімнати)

 32 клас

Приміщення, призначені для  регулярного  використання (офісні приміщення)

  23 клас

Приміщення, призначені для частого використання (кухня, їдальня, коридор)

  33 клас

Приміщення, призначені для інтенсивного використання (магазин, спортивний зал)

Що таке ламінат

ЛАМІНАТ – сучасний замінник паркету. В якості основи для нього використовують HDF-плиту найвищого ступеня стійкості, на яку нанесений декоративний шар з малюнком, що імітує поверхню з дерева чи каменю. Верхнім захисним шаром є спеціальна зносостійка плівка з меламінової чи акрилової смоли. Цей шар захищає конструкцію від механічних, хімічних та інших зовнішніх впливів.

     ПЕРЕВАГИ ЛАМІНАТУ:

  • чудовий зовнішній вигляд
  • різноманітність малюнків
  • відмінне співвідношення ціна-якість
  • екологічність і антиалергенність;
  • гігієнічність (простота в прибиранні);
  • простота в укладці (зборці);
  • ударостійкість;
  • стійкість до подряпин і тріщин;
  • стійкість до плям;
  • стійкість до дії хімікатів;
  • абразивна стійкість (опір стиранню);
  • опір тривалим навантаженням (тиск, зминання);
  • стійкість до ультрафіолету, вигоранню (світлостійкість);
  • термостійкість (жаростійкість, стійкість до цигаркового попелу);
  • теплопровідність (можливість укладки на підлогу з підігрівом).

47 0

Коментарі

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!